dijous, 28 de juny del 2012

The Royal Concept – The Royal Concept EP(2012)



Ja fa uns mesos que un grup anteriorment anomenat "The Concept" ens mostraven un dels seus primers Singles, "Gimmie Twice", un tema amb molta força que no va passar gens desapercebut.
Doncs bé, ara, aquests mateixos, des de Suècia i renombrats com a "The Royal Concept" treuen el seu primer EP.
Un rock sintètic fort, jove i amb molta energia preparat per a trencar i destrossar.

The Royal Concept – The Royal Concept EP(2012)


FBSoundcloud / Web




Summer Camp "Always"



Nou video de la cançó "Always" del duet Anglès Summer Camp.





Twin Shadow “Five Seconds”



Nou vídeo pel primer single del segon àlbum de "Twin Shadow" que es dirà "Confess" i sortirà el proper juliol, concretament el dia 9.
La cançó es diu "Five Seconds".





Matt & Kim “Let’s Go”



Matt & Kim ja va anunciar que per setembre trauran el seu quart disc "Lightning" de moment podem anar fent un petit tast amb aquesta cançó "Let's Go" i amb el seu videoclip.





Muse "Survival" (The Official Song for the Olympics)



Obrim la secció de "New Songs", en la qual us presentarem les millors cançons del moment, i també aprofitarem per presentar nous videoclips.

Comencem presentant un nou tema dels mítics Muse, que ja van anunciar nou àlbum. A més, per no ser menys, la nova cançó "Survival" ha sigut escollida com a cançó oficial per els jocs olímpics de Londres.





dimarts, 12 de juny del 2012

Totally Enormous Extinct Dinosaurs – Trouble (2012)



Ja feia temps que ens tornàvem bojos amb cada cançó que treia aquest jove britànic anomenat Orlando Higginbottom. Amb el sobre nom de Totally Enormous Extinct Dinosaurs (T.E.E.D), el de Oxford a aconseguit guanyar-se un lloc dins l'escena electrònica amb temes divertits i potents que incorporen diferents estils com el pop, dance, el house i fins i tot el dubstep. Des de l'explosió del tema "Garden" i algun altre remix, T.E.E.D s'ha anat popularitzant i guanyant renom (anunci movistar).

Doncs bé, ara, per fi, treu el seu primer àlbum, amb 14 temes ben frescos a punt per ser ballats durant tot l'estiu.

Totally Enormous Extinct Dinosaurs – Trouble (2012)


Mysapce / Web




 

dimecres, 6 de juny del 2012

Hot Chip - In Our Heads (2012)



Després de cada LP, el grup londinenc Hot Chip, ha anat guanyant repercussió mediàtica. Sent una de les agrupacions que millor mescla el pop i l'electrònica, els d'Alexis Taylor, sempre han fet himnes de les pistes de ball com "Over and Over" o "Ready For The Floor", entre molts d'altres.

Aquest 2012, tornen amb molta més força i més sons electrònics, amb el "In Our Heads", un àlbum molt recomanable que, de ben segur hi trobarem algun nou himne molt ballable. Amb sons més propis dels 80', han tornat a demostrar que no segueixen les modes i han fet el què més els agradava: sorprendre amb alguna cosa diferent.

Hot Chip - In Our Heads (2012)


Web / Myspace





diumenge, 3 de juny del 2012

Alt-J (∆) – An Awesome Wave (2012)


Alt-J (∆) treu la seva primera llarga producció i ens ofereixen un conjunt de cançons místiques, diferents, i atrevides.
El pop intimista d'aquest grup britànic arriba ben fort, fins a guanyar-se les comparacions amb grups com The XX, Wild Beasts o fins i tot Radiohead, potser un pel agosarades, però les entens un cop has escoltat les seves cançons. Les més destacades, Matilda, Something Good, Breezeblocks o Dissolve Me, entre d'altres.
En definitiva, Alt-J han cuinat un gran disc. Un cop l'escoltes ja no te'n pots desenganxar.

Alt-J (∆) – An Awesome Wave (2012)


Web / FB