dimecres, 30 de maig del 2012

Citizens! – Here We Are (2012)



Retornem l'activita després de uns dies d'absencia tal com vam començar l'ultim post (el chart de maig), amb el nou àlbum de Citizens! anomenat "Here We Are".

Són 11 temes animats força ballables, que causaràn sensació i us poden alegrar més de una nit aquest estiu, però no passaràn a la història.
Enjoy it!

Citizens! – Here We Are (2012)


Web / FB 




divendres, 4 de maig del 2012

The Last Dandies – The Last Dandies (2012) EP



Grup d'adolescents mallorquins que han pujat com l'escuma en aquests últims mesos. Sens dubte un dels grups revelació d'aquest 2012, que tot i no treure el seu primer debut encara, van deixant mostres del què son capaços.

Primerament els havien arribat a comparar amb The Strokes, ara s'observen influències més psicodèliques acompanyades de un bon ritme frenètic amb les guitarres i una energia peculiar.

Esperarem doncs a veure com reacciona al grup a les nostres expectatives. A hores d'ara, per nosaltres un dels grups revelació de l'any.

The Last Dandies – The Last Dandies (2012) EP


Facebook/Bandpage




 

dijous, 3 de maig del 2012

Best Coast – The Only Place (2012)



"The Only Place" s'acosta a un pop més suau i menys directe que en el seu àlbum debut, però amb cançons com la mateixa "The Only Place" o "Let's Go Home" entre d'altres, trobareu una cançó per el vostre estiu.
Ja habien dit que el seu àlbum seria més medur, però realment el què han fet és buidar sorolli  baixar revolucions.

Best Coast – The Only Place (2012)


Mysaoce / web