dilluns, 6 de febrer del 2012

Imperial Teen - Feel The Sound (2012)


Poca gent devia saber que seguien junts, de fet no sóc l'únic que ni pensava en ells. Però, Imperial Teen, tot i portar uns quants anys d'inactivitat, tornen amb més frescor que mai. Ningú diria que el grup de Roddy Bottum és més a prop de la cinquantena d'edat, que de la trentena. Un grup amb unes lletres amb moltes connotacions homosexuals, ja que sempre han estat molt contraris a l'homofòbia.


De fet, segueixen fidels als sons que els caracteritzaven i, com és habitual, tornen amb un pop més propi dels anys vuitanta però amb una frescor que els actualitza i els fa més contemporanis.
A més, tal i com ens tenia acostumats als noranta amb temes com "Butch" o "Ivaka", ens porten un bon hit de single que porta el nom de "Run Away".
L'àlbum en si, ha rebut milers de bones crítiques dient coses com: "Un deliciós treball pels amants del pop i, que té el poder de poder conquistar als que no ho són".

Imperial Teen - Feel The Sound (2012)


Myspace / web





2 comentaris:

  1. http://filevelocity.com/6hihlgnu8ivn/Imperial_Teen_-_Feel_The_Sound.jvk.rar

    ResponElimina
  2. [...] Records presenta un nou grup, ja que la llista és amplia i de qualitat. Grups com She & Him, Imperial Teen, Teenage Fanclub o Spoon, formen part de l’ampli catàleg d’aquest segell discogràfic. [...]

    ResponElimina