dijous, 9 de febrer del 2012

Django Django - Django Django (2012)



Django Django és un nou quartet provinent de Edimburg i afincat a Londres... sembla mentida que d'aquesta gran ciutat hi sorgeixi tanta música. Bé, tanta i tan bona.
El seu líder, bateria i programador Dave Maclean, es defineix com a grup que fa música rock ballable. Però la crítica va molt més enllà. De fet, el cataloguen com a grup de Pop-Rock Psicodèlic, amb influències clares de The Beta Band i Clinic; però també hi ha influències actuals com pot ser Hot Chip. De fet, el mateix líder de la banda és germà de el guitarrista del ja dissolt grup, del qual parlàvem: The Beta Band, un conjunt que mai va acabar de quallar, però que ara és un reconegut grup de culte.
Encara que editessin el seu single al 2009, no ha estat fins a 2012 que han presentat al públic el seu primer LP amb el nom de "Django Django". Amb cançons tan diferents i atractives com 'Default', "Waveforms" o "Wor".
Amb aquest primer àlbum s'han posat la crítica a les butxaques i, segons afirmen els més entesos, és i serà un grup a tenir en compte aquest 2012.

Django Django - Django Django (2012)


Web / Myspace





1 comentari: