dimecres, 28 de setembre del 2011

The Rapture- How Deep Is Your Love (A-Trak Remix) (2011)



Una mica de Ritme per el ecudaor de la setmana senyors! Gran remix per moure les caderes! I per suposat, no cal ni esmentar el seu creador........ Temàs!!!!!!!!





dilluns, 26 de setembre del 2011

French Films – Imaginary Future (2011)



Per fi French Films, (banda finlandesa de surf pop y post punk formada en 2010) llencen el seu primer LP, l'any després d'haver tret la seva primera curta producció "Golden Sea".

Un àlbum que transmet alegria i optimisme, amb ritmes ràpids i guitarres enganxoses. Tot  i així en algunes cançons també ens mostren una part més fosca, més post punk.
L'únic que us puc suggerir és que us el baixeu i l'escolteu de dalt a baix, us ho passareu molt bé!

French Films – Imaginary Future (2011)


MySapce




divendres, 23 de setembre del 2011

Girls – Father, Son, Holy Ghost (2011)



"Se trata de un disco de baladas y medios tiempos que raramente duran menos de cinco minutos, en principio bastante alejado del dinamismo y la variedad de ‘Album’, en el que presumían de saber apropiarse de muchos estilos distintos. Sin embargo, ‘Father, Son, Holy Ghost’ es otra obra superlativa, por sus grandes canciones y, sobre todo, porque presenta un abismo de tristeza y amargura que, lo sea o no, suena sincero y por eso invita a caer." << jenesaispop.com >>

Girls – Father, Son, Holy Ghost (2011)


Mysapce / Web / Spotify




 

dimarts, 20 de setembre del 2011

dilluns, 19 de setembre del 2011

Kasabian - Velociraptor! (2011)



Els britànics segueixen amb la seva dinàmica sonora que tant els ha caracteritzat i tant èxit els ha donat i ara treuen Velociraptor!, un disc molt complet amb moltes varietats d'estils i molt bones crítiques.
En definitiva serà un àlbum de referència del grup.

Kasabian - Velociraptor! (2011)


Mysapce / Web / Stream




dimecres, 14 de setembre del 2011

The Whip - Wired Together (2011)



Torna The Whip. Molts, Els recordem perquè durant el 2008, varem sentir repetidament les seves cançons, sobretot Trash i Muzzle # 1. Es comenta, que a nivell europeu, van tenir èxit per el seu single (Muzzle #1) inclòs en el FIFA 2009.
Wired together és diferent. Per el meu gust, molt més Dance, per no dir, que el Pop és eviden en quasi tots els temes. Així doncs, si ja els vem sentir força durant el 2008 i 2009. segur que aquest any, no paren de sonar per moltes pistes de ball.
Disfruteu-lo!
The Whip - Wired Together (2011)

My Space / Web / Spotify




dimecres, 7 de setembre del 2011

Clap Your Hands Say Yeah - Hysterical (2011)



Personalment fa molt temps que esperava aquest àlbum, i definitivament, encara que sabia que era poc probable i difícil, en algunes cançons si que recordo aquell grup que tant va triomfar a partir del 2005, amb el seu primer i sorprenent àlbum "Clap Your Hands Say Yeah".

El grup ha tornat a la dinàmica del primer disc amb el seu pop tant característic. Però a deixat de banda aquelles veus travades, ràpides i entre lligades, i ha fet un àlbum una mica més pausat.
Tot i així cançons com "Same Mistake", "Hysterical", "Maniac", "Yesterday, Never" o "Ketamine and Ecstasy" fan  veure les estrelles a qualsevol.

Clap Your Hands Say Yeah - Hysterical (2011)


MySpace / Web / Spotify
[vimeo http://vimeo.com/23925958]

dimarts, 6 de setembre del 2011

Palpsounds Dj's (Dj Gogh) Mixtape- summer 2011



Dissabte, dia 10 de setembre, Tornem a donar guerra com sempre, al Blas Blas (Sabadell). Per aquest motiu, us em preparat una senzillisima sessió. Esperem que sigui del vostre gust i la disfruteu tan com nosaltres l'hem disfrutat fen-la.
Per vosaltres!!!!!
[soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/22123276"]

Cicada - Sunburst (2011)



Cicada és el nom d'una banda del Regne Unit i es basen en la música electrònica. Els membres són, el productor Aaron Gilbert (també conegut com Mr Natural), Alex Payne i diversos vocalistes convidats, incloent a Tom Smith d'Editors, Björnsdóttir Heidrun, Onon Ben, Max Berlín, Bjorn ( del Pacífic!) i més recentment Megan Quashie.
La seva cançó "Don't Stare At The Sun" s'utilitza en un anunci de Revlon amb Jessica Biel.
Personalment, un molt bon àlbum, no només per els seus distingits membres, sino per tal com sona la primera vegada que l'escoltes atentament....
Enjoy it!!!!

Cicada - Sunburst (2011)


Web / Spotify




The Kooks - Junk Of The Heart (2011)



<<"Es optimista, un disco para escuchar mientras tomas el sol", explica el cantante y líder de la banda Luke Pritchard sobre su colección de 12 canciones. "Lo que queríamos realmente era construir un auténtico álbum completo. Algo que se pueda escuchar de principio a fin. Somos una banda de álbumes y este es un viaje que te invitamos a hacer con nosotros".

Se anuncia con un sonido diferente ya que hay dos caras nuevas en la formación: Chris Prendergast (batería) y Pete Denton (bajo).>> Lahiguera

The Kooks - Junk Of The Heart (2011)


My Space/ Web