dilluns, 20 de juny del 2011

Metronomy- The Bay [ Erol Alkan's Extended Rework ] (mp3)



Després d'uns quans dies  d' estar fora  (demaneu explicacions al senyor Sónar), tornem a donar senyals de vida. Comencem amb un dels hits que sonarà aquest estiu, segurament....

Segons ens comenta Dj Golden:

Pues bien, el séptimo corte de ese disco, The Bay, ha sido tocado por la varita mágica del productor Erol Alkan (más de uno se estará frotando las manos mientras lee). Una canción extendida que ronda los 9 minutos, y que precisa ser escuchada por completo, así que impacientes, esta no es vuestra canción. Tanto minutaje dá para bastante, fácil lo tiene cuando la versión original está aseada, pero Erol consigue añadirle más paisajes, cúspides sonoras y matices que seguramente relanzarán una canción que pasó de puntillas, allá por el mes de abril, cuando se puso a la venta el disco. The Look encabezó ese disco.

A bailar, finamente, pero a bailar.

My Space / Web

Metronomy – The Bay [Erol Alkan’s Extended Rework] (2011).mp3






dilluns, 6 de juny del 2011

FM Belfast - Don't Want To Sleep (2011)



FM Belfast es un grup islandès de electropop encarregat de demostrar que en aquest país de gel i de hiverns interminables, pot existir una explosió de calidesa i alegria a partir de la música.
En l'àlbum"I don’t want to sleep" (Morr Music), ens hi trobem cançons molt ballables amb una bona base electrònica i amb la veu acompanyada de sintetitzadors que completen un seguit de cançons que no pararan de sonar durant aquest estiu.
"Belive"

FM Belfast - Don't Want To Sleep (2011)


MySpace / Web






Architecture In Helsinki - Moments Bends (2011)



En Moment Bends veiem a uns Architecture In Helsinki més disco, amb un predomini dels sintetitzadors analògics que no veiem anteriorment amb tant d'èmfasis. Una altra col· lecció de pop electrònic on els diferents instruments aparèixen i desapareixen sorprenent a l'oient i deixant una agradable sensació. Fresquet... fresquet....!

Architecture In Helsinki- Moments Bends (2011)


My Space / Web






I un Remix que promet molt.....




diumenge, 5 de juny del 2011

Pau Vallvé - 2010 (2010)



Ja fa un temps vaig escriure un post sobre la música catalana en l'actualitat i la seva enorme progressió en aquests darrers anys.
Aquesta progressió esta essent esdevinguda gràcies a músics com en Pau Vallvé, que han optat per treballar en l'idioma natal en els seus últims treballs.

En Pau, és un dels grans artistes catalans amb més projecció de l'escenari musical del moment. Tot i dur una llarga carrera a l'esquena, treballant en diferents grups i treien discs propis com a OAK", '"Estanislau Verdet" o '"u_mä" (amb Maria Coma) entre d'altres, l'any passat, ens va regalar un disc, i ens va avisar que té una llarga carrera per endavant.
"2010" és un àlbum fet exclusivament per el propi autor, que ha gravat tots i cada un dels instruments que formen cada cançó, un signe més de la "poca qualitat" d'aquest artista.

Bibliografia

Mysapce / Web

Aquí podeu escoltar tot el seu disc:

[bandcamp album=3729496733  bgcol=FFFFFF linkcol=4285BB size=grande3]

dijous, 2 de juny del 2011

Patrick Wolf – Lupercalia (2011)



El cinquè treball d'estudi del compositor londinenc abarca el seu costat més malenconiós i fosc, deixant el preciosisme de banda i interessant-se per paisatges nocturns i bruts. A Lupercalia, Patrick Wolf no perd aquest punt transgressor i aquest estil tan personal, sempre amb el violí com a protagonista, però si és cert que és la primera vegada que veiem aquesta faceta gairebé experimental del cantant. Disfruteu-lo!

Patrick Wolf – Lupercalia (2011)


MySapce / Web