dimarts, 31 de maig del 2011

Arcade Fire- Culture War / Speaking In Tongues



Dues cançons que perfectament es podrien haver inclòs a The Suburbs, però la idea que el disc tingués 18 temes no agradava molt. Dues joies més que porten per títol Culture War i Speaking In Tongues. Que, per altre banda, compta amb la col.laboració del gran David Byrne. Així se les gasten.

Arcade Fire- Culture War / Speaking In Tongues


Mysapce / Web











dilluns, 30 de maig del 2011

Cults - Cults (2011)



No cal treure's la cera de les orelles per adonar-se que aquests nois són especials, si més no, ho és la seva música, que abraça el pop en les seves diferents vessants. Abducted comença silenciosa, per donar pas a un pop amb regust dels seixanta, i vocals tendents a himne, que sense ser complexa, quadra aquesta equació en la que el teu cap fa clic. Després veieu el vídeo i es confirma, amb abducted, m'han segrestat.

Cults - Cults (2011)


Bandcamp / Web





dimecres, 25 de maig del 2011

Hola A Todo El Mundo - Estela Castiza (2011) EP.



Hola A Todo El Mundo està de tornada amb un EP de vuit temes. El primer que destaca és que està cantat en castellà, a diferència del seu debut homònim. En segon lloc, estem davant d'uns temes més lluminosos i lluents, deixant aquesta nostàlgia i aquesta "tristesa" que de vegades es deixava veure en el seu anterior treball. I en tercer lloc, els temes són molt més directes, curts i accelerats.

Però Estela Castiza segueix sent de "HATEM". Podem seguir apreciant aquests jocs instrumentals tan cridaners, aquesta recerca gairebé experimental de nous sons i la seva concepció del pop tan particular.

És complicat localitazar algun video per la xarxa. Personalment, destacaria el segon Tema, León Comunión.

Siusplau, Disfruteu-lo!

Hola A Todo El Mundo - Estela Castiza (2011) EP


MySpace







"A movement between these two" Single del primer àlbum del grup.




dimarts, 24 de maig del 2011

Digitalism - I Love you, Dude (2011)



El duet alemany Digitalism llença el seu segon àlbum  “I Love You Dude”.
La primera cançó que va sonar va ser "2 Hearts" que ens va sorprendre a tots amb un toc tant pop. Fa relativament poc van llençar “Forrest Gump”que compte amb la participació de Julian Casablancas, vocalista de The Strokes, que desde un principi es va apuntar a la participació per aquest duet.
I finalment s'ha filtrat l'àlbum complert, una joia.
No us el perdeu!

Digitalism - I Love you, Dude (2011)


MySpace / Web

[vimeo http://vimeo.com/24182714]




dilluns, 23 de maig del 2011

Kitsuné Maison Compilation Vol. 11 (2011)



Orientats clarament al pop més hedonista i als ritmes electrònics via escola francesa, molts són els grups i remixes que hem descobert gràcies a ells. En el recopilatori d'aquest any llums i ombres; Guards, Pete & The Magician (Stephen Fasano, ex integrant dels grandíssims Aeroplane i per tant gran ell també), Houssen de Racket i Polarsets entre d'altres. En definitiva, 17 temes ben disfrutables amb els que podràs encertar o no. Per fiabilitat ja hi són els mixtapes de The Magician.

Kitsuné Maison Compilation Vol. 11 (2011)


MySapce / Web








Tracklist ↓

dijous, 19 de maig del 2011

Foster the People - Torches (2011)



Ja podem descarregar-nos el nou àlbum de "Foster The People" una de les grans revelacions de l'any, ja que va aconseguir molt bones crítiques amb el seu EP anònim de només 3 cançons (Helena Beat, Houdini y Pumped Up Kicks).

El nou àlbum "Torches" segueix la dinàmica del EP, una barreja de pop rock i synthpop, on hi predominen els sintetitzadors aguts, que enganxa a la perfecció i fan del disc una obra molt propera a tots els públics amb temes molt ballables.

Foster the People - Torches (2011)


MySapce / Web














PalpSounds.

dilluns, 16 de maig del 2011

Klaxons - Echoes (Steve Aoki Remix) .mp3



Nou remix de Steve Aoki de una de les últimes cançons de Klaxons. No és tant canyera com els seus remix habituals però té un toc especial que fa volar!

La pots descarregar aquí!


[soundcloud url="http://soundcloud.com/tinyogre/echoes-aoki-remix"]

PalpSounds

diumenge, 15 de maig del 2011

Friendly Fires - Pala (2011)



Tornen el anglesos Frendly Fires amb el seu esperadissim "Pala"!

La banda ja ha anat mostrant aquests últims mesos alguns dels nous singels d'aquest últim treball i hem pogut obeservar com segueixen en la mateixa dinàmica d'electro pop rock molt ballable. "Pala" segons el líder de la banda Ed MacFarlane està inspirat en els èxits dels 80 i principis dels 90, de bandes com New Kids On The Block, Missy Elliot i Bobby Brown entre d'altres.

Gaudireu una bona estona amb aquests 11 temes de ritmes i precussions característics que fins ara han definit el grup.

Friendly Fires - Pala (2011)


MySpace / Web











PalpSounds

divendres, 13 de maig del 2011

Friska Viljor- The Beginning Of The Beginning Of The End (2011)



Des de Suècia amb amor, Daniel Johansson i Joakim Sveningsson que lideren a Friska Viljor us presentem la quarta llarga duració del gurp que el passat 25 de març varen posa a la venda.
Els d'Estocolm són d'aquells que tot i mantenir un bon to musical en tots els seus treballs, no van més enllà de circuits tancats que generen limitades audiències. Després de la infinitat d'instruments i sons que els caracteritzen, Friska Viljor, amb elevat to folk en els seus dos primers treballs, ara són més populars, menys campestres i esquitxen més gèneres. La seva música segueix sent fresca, alegre, plena de llum i optimista. Personalment, una delicia.

Friska Viljor - The Beginning Of The Beginning Of The End (2011)


MySpace / Web








Dj Gogh.

dijous, 12 de maig del 2011

Regina - Jos Et Sä Soita .mp3



Tripleta finlandesa formada el 2005 per Iisa PAJULA (vocals), Mikko Pykäri (sintetitzador), Mikko Rissanen (drums), que després de tres LP, tornen a la palestra avançant el seu nou single "Jos Et SA soit".

Us convidem a escoltar una cançó que sembla orientar un nou rumb de la banda, una mica menys electrònic, incorporant un format més britpop. Està previst que surti l'àlbum a finals d'any.

A mi, m'agrada molt...

Regina - Jos Et Sä Soita.mp3






dimecres, 11 de maig del 2011

13 & God - Old Age EP (2011)



Quan escoltes 13 & God ràpidament penses en The Notwist. És clar, és un projecte col.laboratiu entre ambdues bandes.

Martin Gretschmann, Dax Pierson, Doseone, Jel, Markus Acher, Michael Acher, formen la banda a Munich però estan instal·lats a Oakland, i després de dos LP, el 17 de maig presenten Own Your Ghost.

Us presentem l'EP "Old Age":
"Tras escuchar Old Age, la quinta de las diez canciones del disco, sólo puedo decir que estoy entusiasmado y ansioso con el disco. Combinan la electrónica con el hip hop y con el dream, las melodías son delicadas, los coros se cantan tímidamente con la cabeza gacha, resultando un ornamento fino y de agradable asimilación." Així ens ho descriu Dj Golden, i Personalment, totalment d'acord amb el Mestre.

13 & God - Old Age (EP) 


MySpace







Dj Gogh

divendres, 6 de maig del 2011

The Cars – Move Like This (2011)



The Cars tornen després de 24 anys!
I no ho fan precisament per la porta petita, ja que, el nou àlbum "Move Like This" conté 10 temes d'una qualitat extraordinària, on s'observa que encara no han deixat de ser aquell grup referent dels anys 70 i principis dels 80 de new rave.
I ara tornen a explotar amb aquest nou àlbum, justament ara que estem revivint els estils que van triomfar als 80. 
No us el podeu perdre!

 The Cars – Move Like This (2011)


MySpace / Web










PalpSounds

Friendly Fires - Hawaiian Air .mp3







The new Friendly Fires. Bona cançó a l'estil del que ja ens han mostrat a Friendly Fires - Live Those Days Tonight.
Waiting for the new album! 

Friendly Fires - Hawaiian Air (MP3)


MySapce/Web 

PalpSounds

dijous, 5 de maig del 2011

We Are Enfant Terrible – Filthy Love (The Shoes Remix) .mp3






We Are Enfant Terrible, són la cantant i teclista Clo Floret, el guitarrista Thomas Fourny ia les percussions Ciril DeBarge, i acaben de treure disc, el 5 d'abril per ser exactes, titulat "Explicit Pictures", al qual han decidit donar-li una empenta remixan Filthy Love amb l'ajuda dels seus paisans i amics The Shoes.

El remix, sota uns impulsos electrònics hipnòtics, il·lumina les tendències fosques, retorçades i una mica sinistres de la versió original, però que en conjunt sona realment curiós i variat.
Generarà salivera.

We Are Enfant Terrible – Filthy Love (The Shoes Remix) [MP3]


MySapce/web The Shoes
MySapce/web We Are Enfant Terrible
Dj Gogh. 

dimecres, 4 de maig del 2011

The Raveonettes- Raven In The Grave (2011)



Sune Rose Wagner (guitar, vocals) i Sharin Foo (bass, vocals) són The Raveonettes.

Danesos, imagino que ja coneguts per la majoria, van per el seu cinquè LP. Que es va posar a la venda el 4 d'abril del 2011, titulat Raven in the Grave.

Recharge & Revolt és el single, fresc i fosc a la vegada, amb uns riffs de guitarres abrasives i vocals evocadores que de ben segur no passarà desapercebut, com tampoc succeeix amb cap dels seus anteriors àlbums, sempre mantenint el tipus.

The Raveonettes- Raven In The Grave (2011)


MySapce/Web








Dj Gogh.

dimarts, 3 de maig del 2011

I'm From Barcelona- Forever Today (2011)



I'm From Barcelona un col.lectiu musical de Suècia, format per ... (agafo aire): Olof (drums), Honke (bass, vocals), Micke (guitar, vocals), Matte (guitar, vocals), Martin (synthesizers) Daniel , Cornelia (vocals), Tobbe (guitar, vocals), Johan (vocals), Anna (maraques, vocals), Frida (vocals, maraques), Fille, Maria (vocals), Aine (Accordion, vocals), Jacob (vocals) , Rikard (Chimes, vocals), Simon (vocals), Anders (vocals), Carlo Holtz (vocals), Fredrik (Saxophone, clarinet, drums, vocals), Emanuel (guitar, banjo), Viking (vocals), Mathias (vocals ), Emma (vocals), Tjader (vocals) Erik (bass tuba, vocals), David (Saxophone, vocals), Julie (vocals) ...
Forever Today, és la seva Cuarta llarga Duració.
I pel que es percep en primera instància segueixen Fidels en quan a: melodies pop, palmes, orquestració de multitud d'instruments, cors innocents ... frescos i optimistes, aconseguiràn enlluarnarnos, com ja han fet en altres ocasions.

I'm From Barcelona - Forever Today (2011)


MySapce/Web





Dj Gogh. 

dilluns, 2 de maig del 2011

Mother Mother- EUREKA (2011)



Quintet de Vancouver format per Ryan Guldemond (guitar, vocals), Molly Guldemond (vocals), Debra-Jean Creelman (vocals), Kenton Loewen (drums), Jeremy Page (bass), que el passat 15 de març van posar en circulació EUREKA el seu tercer àlbum.
Les seves melodies són enganxoses, de digestió lleugera, agradables i per sobre de tot poptimistas.
T'agradaran si o si.

Mother Mother- EUREKA (2011)


MySpace/web






Dj Gogh.